0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0770 213 601 | comenzi@cadouritalida.ro

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre noi

 

        Talida este un magazin online cu produse atent alese, punand la dispozitia clientilor produse frumoase care pot fi daruite celor dragi.

De la inceput, scopul magazinului de cadouri Talida este acela de a oferi clientilor produse de calitate la preturi atractive.

Magazinul de cadouri Talida a fost infiintat cu scopul generarii de venituri si in mod implicit de profit net din vanzarea de produse din cadrul magazinului, profit pe care apoi il vom directiona in cazuri umanitare, precum si in ajutorarea celor aflati in nevoi.

 

Cine suntem?

 

 

 Magazinul de cadouri Talida apartine si este administrat de asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’.

SCOPUL MAGAZINULUI de cadouri Talida

Asociatia noastra fiind dedicata actiunilor caritabile, amintim cateva obiective ale magazinului de cadouri Talida:

-          Salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie asigurandu-le partial sau total costul tratamentului sau a interventiei chirurgicale;

-          Ajutorarea celor mai defavorizate categorii sociale: batranii strazii, copiii strazii, copii orfani, mame vaduve, familii sarace.

            Asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’ este legal constituita pe baza OG nr. 26 / 2000, si este inscrisa in Registrul National al Asociatiilor si Fundatilor din Romania si este in procesul de a deveni asociatie de utilitate publica.

DIRECTIONAREA FONDURILOR

          Ca orice activitate economica, magazinul de cadouri Talida are cheltuieli cu angajatii, de intretinere, logistica, dezvoltarea si intretinerea stocului de produse, care sunt prioritare, pentru ca magazinul sa poata functiona. Dupa acoperirea acestor cheltuieli, profitul net este directionat pentru atingerea celor doua mari obiective: cazuri umanitare si ajutorarea celor mai defavorizate categorii sociale: batranii strazii, copiii strazii, copii orfani, mame vaduve, familii sarace.

- In cazuri si proiecte umanitare, in mod special pentru copii bolnavi de cancer si leucemie. Ne dorim sa sustinem financiar copii bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave in vederea tratamentului sau al interventiei chirurgicale. Obiectivul nostru este sa salvam viata cat mai multor copii care sufera de aceste boli si care se afla in atentia asociatiei noastre. De asemenea, fondurile pot fi directionate catre oricare alt proiect sau caz umanitar aflat in atentia asociatiei noastre: copiii strazii, batranii strazii, familii sarace, copii orfani, mame vaduve, etc;

- In campaniile platite pe Facebook, pentru promovarea si mediatizarea cazurilor sociale si umanitare aflate in atentia noastra, cat si pentru sustinerea campaniilor de strangere de fonduri prin SMS, organizate si desfasurate prin campanii platite pe Facebook.

Directionarea fondurilor provenite din vanzarile magazinului de cadouri Talida se va hotara doar de catre Consiliul Director al asociatiei, sau dupa caz de catre Adunarea Generala a asociatiei noastre. Directionarea fondurilor catre un proiect caritabil sau caz umanitar se va face dupa criteriile de selectie ale asociatiei ‘’Misiunea Speranta pentru Romania”

TRANSPARENTA

 In ceea ce priveste transparenta pentru magazinului de cadouri Talida, vom folosi urmatoarele modalitati:

  1. Fondurile obtinute din vanzarea de produse din cadrul magazinului nostru sunt gestionate contabil separat cat si intr-un cont bancar destinat doar magazinului pe numele asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania. Lucrul acesta ne da posibilitatea sa facem in mod corect si cat mai exact evaluarile vanzarilor din cadrul magazinului de cadouri Talida, gentionarea veniturilor, stabilirea profitului si directionarea lui spre cazurile copiilor bolnavi de cancer si leucemie, copiilor orfani, mamelor vaduve, copiilor si batranilor strazii etc.

Profitul net obtinut din vanzarile online, apartine asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania'' si nu al unei persoane fizice. Profitul net obtinut, conform cu statutul asociatiei si cu reglementarile legale in vigoare, nu poate fi folosit decat pentru atingerea scopurilor si obiectivelor asociatiei.

2. Din profitul net, va avea prioritate directionarea acestuia pentru acoperirea cheltuielilor de intretine si dezvoltare a magazinului: dezvoltare web, marketing, amenajarea de spatii, birouri, cresterea stocurilor, etc, avand ca scop final cresterea cifrei de afaceri si implicit a profitului net.

3. Toata activitatea economica in cadrul magazinului de cadouri Talida este contabilizata si gestionata juridic prin asociatia Misiunea Speranta pentru Romania;

4. Directionarea catre un caz umanitar a profitului net obtinut din vanzarile online, se va face dupa reglementarile legale in vigoare, doar prin asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’. Fondurile cu care va fi sustinut un caz umanitar pot veni atat din donatii / sponsorizari cat si din fondurile directionate din vanzarile online.

           

 FORMA JURIDICA

 

 

Magazinul de cadouri Talida este administrat sub forma juridica de:

Asociatia: ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’
Sediu social: Com. Sepreus, jud. Arad, nr. 19
CIF: RO26044485
 Banca: BCR Chisineu Cris
IBAN: RO 31 RNCB 001 813 827 99 00001

 Capital social: 700 Lei

 

                             Adresa de corespondenta si depozitul central

        Magazinul de cadouri Talida, Comuna Livada, sat Sanleani, jud. Arad, nr. 565