Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 481

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ordoneaza dupa

Dragi prieteni, Amariei Alin are 11 ani, este din comuna Castelu, jud. Constanta si sufera de CANCER la creier. Tratamentul impotriva cancerului se realizeaza in Turcia la Spitalul Özel Amerikan Hastanesi. Costul tratamentului se ridica la zeci de mii de euro, bani de care parintii lui Alin nu dispun.
 
Libraria Crestina Maranatha a desfasurat pe parcursul lunii Mai o campanie de strangere de fonduri pentru Alin. Orice comanda de Biblii, carti crestine sau cadouri crestine s-a transformat intr-un ajutor financiar pentru Alin. In final, am reusit cu ajutorul comenzilor si donatiilor clientilor nostri sa donam pentru Alin suma de 7.760 Euro.
In numele familiei Amariei, multumim clientilor Librariei Crestine Maranatha pentru fiecare comanda plasata pe www.librariamaranatha.ro
 
In materialul video de mai jos, va prezentam mesajul de multumire din partea lui Alin, cat si confirmarea ca acesta a primit din partea librariei suma de 7.760 Euro.
 
 

Cu deosebit respect
Libraria Crestina Maranatha
miercuri, 3 iunie 2020 By Libraria Maranatha

Îți iubești copilul! Faci totul pentru el! Te joci cu el, lucrezi, gătești...îi oferi vacanțe și excursii, dar, i l-ai prezentat pe Isus?

Îndrumă-ți copilul să descopere cea mai mare COMOARĂ a vieții lui! Oferă-i o Biblie pentru copii.

Intră pe https://www.librariamaranatha.ro/ și comandă o Biblie special concepută pentru el. Ajută-l să-l dorească pe Dumnezeu!

Comandă o Biblie pentru copilașul tău, aici: https://www.librariamaranatha.ro/biblii/biblia-pentru-copii.html

luni, 1 iunie 2020 By Samuel Negoiescu

Pasiunea pentru citit se dezvoltă în timp! Începe chiar acum să-i prezinți copilului tău o alternativă extraordinară la toate gadget-urile care îl înconjoară. Intră pe www.librariamaranatha.ro și explorează segmentul CĂRȚI CREȘTINE PENTRU COPII. Vei găsi o mulțime de opțiuni potrivite pentru copilul tău: aventuri, animale, îngeri, povestiri biblice, jocuri creștine și multe altele.

Nu uita! Exemplul personal este cel mai eficient!

Citește și tu!

Întreaga gamă de cărți pentru copii, găsiți aici: https://www.librariamaranatha.ro/carti-pentru-copii.html

luni, 1 iunie 2020 By Samuel Negoiescu

Libraria Crestina Maranatha iti ofera cea mai bogata oferta de romane crestine.

Intra acum si vezi intreaga oferta, aici: https://www.librariamaranatha.ro/romane-crestine.html

luni, 1 iunie 2020 By Samuel Negoiescu

Dragi prieteni, suntem bucurosi sa va prezentam inca un client fericit si multumit al Librariei Crestine Maranatha. Este vorba de doamna Mirela, din Arad, care a facut comanda la o Biblie de studiu pentru femei. Mai mult decat atat, si-a dorit foarte mult ca prin comanda ei sa il ajute pe Alin sa isi poata plati tratamentul in Turcia impotriva cancerului.

Va reamintim prin orice comanda de Biblii, carti crestine sau cadouri crestine comandate pe www.librariamaranatha.ro il vom ajuta pe Amariei Alin (11 ani), care sufera de cancer pe creier, sa isi poata plati tratamentul din aceasta luna din Turcia la Spitalul Özel Amerikan Hastanesi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355, email: comenzi@librariamaranatha, de Luni - Vineri intre 8-18

luni, 1 iunie 2020 By Samuel Negoiescu

Dragi prieteni, Emy Puscas este din Arad, si este unul din clientii fideli ai Librariei Crestine Maranatha (www.librariamaranatha.ro). Atunci cand vrea sa faca o comanda pentru cineva drag, intotdeauna alege un cadou crestin, cu mesaj crestin, de la libraria noastra. Produsele noastre, in mod special tablouri cu versete biblice, sunt in multe biserici crestine pe unde Raul impreuna cu familia lui slujeste Domnului.

Multumim Emy!

Pentru comenzi de Biblii, carti crestine, si cadouri crestine va rugam sa accesati www.librariamaranatha.ro

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | comenzi@librariamaranatha.ro, de Luni - Vineri intre 8 - 18

luni, 1 iunie 2020 By Samuel Negoiescu

Dragi prieteni, Mariana Ciocan este o alta clienta multumita si fericita a Librariei Crestine Maranatha. Si-a dorit carti crestine pentru copii, iar la libraria noastra a gasit cea mai bogata si variata oferta, totul pe stoc, livrare imediata. Comanda a plecat in aceiasi zi spre Craiova, iar a doua zi comanda a ajuns la destinatie.

Multumim Mariana.

Urmatorul client fericit si multumit poti fi tu. Poti comanda si tu carti crestine pentru copii de aici: https://www.librariamaranatha.ro/cart...

Sau aici: https://www.librariamaranatha.ro/cres...

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | comenzi@librariamaranatha.ro, de Luni - Vineri intre orele 8-18

luni, 1 iunie 2020 By Samuel Negoiescu

Dragi prieteni, am primit materialul video de mai jos de la Madalin, un client fericit ca il poate ajuta prin comanda lui pe Alin. Va rugam sa urmariti acest video in care Madalin prezinta cu mult patos experienta frumoasa avuta cu Libraria Crestina Maranatha si bucuria ca prin comanda unei carti crestine a putut sa contribuie la salvarea vietii lui Alin. Multumim Madalin si Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru implicarea si daruirea ta! Urmatorul client fericit poti fi tu! Comanda acum pe www.librariamaranatha.ro o Biblie, o carte crestina sau un cadou si ii poti salva viata lui Alin care sufera de CANCER. Impreuna ii vom plati tratamentul in Turcia pe luna Mai. Comenzi telefonice: 0746 451 355 | comenzi@librariamaranatha.ro

luni, 1 iunie 2020 By Samuel Negoiescu

Dragi prieteni, astazi va prezentam inca un client multumit al Librariei Maranatha. Este vorba de Mircea Avram, student la teologie. Intr-un scurt mesaj video va prezinta experienta lui de client cu libraria noastra. Va asteptam si pe dvs pe www.librariamaranatha.ro

luni, 1 iunie 2020 By Samuel Negoiescu

Dragi prieteni, astazi am avut o surpriza extrem de placuta. Va redam mai jos mesajul unei cliente si un video care ne-a incantat: ,,Buna numele meu este Mihaela. Am primit coamnda, cea mică nu a mai asteptat sa deschidem pachetul in camera ci aici pe hol a vrut

luni, 1 iunie 2020 By Samuel Negoiescu
Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 481

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ordoneaza dupa